Okcategoryrad

5 tecken på att du blir en man

Ja, ja, du märker inte själv att du genom vissa handlingar verkligen närmar dig det faktum att du snart inte behöver manlig styrka och hjälp alls. När allt kommer omkring kan du göra allt själv! Men det här är så fel och … sorgligt.

Så om du hittade minst tre tillfälligheter, är det dags att stänga av, så att säga, ”manliga mekanismer”, åtminstone ett tag, ge efter för infantilismen och känna sig lite hjälplös. Visst finns det samma riddare som vill rädda dig.

1. Du lever efter principen ”om du vill göra det bra, gör det själv”

Tyvärr lever de flesta av den kvinnliga befolkningen efter denna princip. Och oavsett status – gift eller inte. Till och med gifta kvinnor klagar ibland: de säger att jag bad min man att göra något, men han slog ihop, men då var jag tvungen att kratta det. Detta gäller både små vardagssituationer och globala ekonomiska problem. Till exempel den verkliga historien om en djupt gift flicka vars man är van att hitta pengar för alla behov. Till och med under studietiden, när de gifte sig, betalade stackars Olya för sina studier för två, arbetade två jobb och förberedde uppsatser och uppsatser på natten för blivande klasskamrater.

Till och med i den mest kritiska situationen – man kan säga, på gränsen till avdrag – hittade hon pengar. Och mannen tog inte ens ett ångbad och oroade sig inte. Och vad man ska oroa sig för? Älskade Olya bestämmer allt. Och så från år till år blev Olya van vid att lösa alla problem. Och värst av allt är hon otroligt stolt över det! Men det var nödvändigt minst en gång att berätta för den infantila makan: det är det, basta, det finns inga pengar, lösa problemet själv. Ja, det är svårt. Och du verkar göra bättre. Och han kommer att lyckas! Låt en man känna sig som en man. Annars är det som en pall i huset: det verkar som om det finns och behövs, men det är lite nytta.

2. Hantera hushållssysslor med en smäll

Och sedan skryter du med det för dina vänner. Åh, jag monterade garderoben själv, åh, jag måste borra ett hål i väggen en eller två gånger. Ärligt talat finns det absolut inga skäl att skryta. Det är tydligt att ensamma (förlåt, gratis) tjejer på något sätt måste lösa vardagliga problem. Och om mannen inte är hemma kan du vända dig till någon manlig släkting för att få hjälp – pappa, bror, matchmaker, granne eller kollega, i värsta fall.

En av mina bekanta – en lycklig ägare av en gammal skallerbil – bytte en gång (!) Ljusen i bilen själv. Och på förslag från en granne att hjälpa, snarkade hon bara: de säger, jag klarar det själv. Men då, när hon släpade fyra vinterhjul från ingångsdörren till bagageutrymmet, erbjöd han henne inte längre hjälp. Nåväl, eftersom hon klarar sig själv.

3. Du argumenterar med män och försöker bevisa att du är doki på många områden

Ingen tvivlar på dina intellektuella förmågor, och stereotypen att män är rädda för smarta kvinnor är en fullständig lögn. De gillar inte kunskaper, ett slags ”plug för varje fat”, som alltid och överallt är redo att infoga sitt ord och sin åsikt trots det. I allmänhet, om du vill skjuta bort en man du gillar, argumentera åtminstone för att skumma i munnen. Här, tillsammans med skummet, åka hem. Det är svårt för dig att ge efter, eller vad ?! Uttryck din åsikt, men kom inte in i långa argument.

4. Du har helt enkelt vänt tillbaka från romantik och godisbukettperioden verkar rolig för dig

Det är bara de som inte har haft denna period på länge. Liksom, jag är så upptagen, och all denna ömhet i kalven, kärleksförklaringar, korrespondens är slöseri med tid. Här tänker du till och med rent som en man. Vad finns det att dölja, många män, utan att göra några speciella ansträngningar, förväntar sig omedelbart att tillbringa en oförglömlig natt med den tjej de gillar. Vill du vara en reserv eller ett nattläge? Nej. Ändra sedan din attityd – det finns ingen besvärlighet i uppvaktningen, om personen du gillar.

5. Du glömde hur man accepterar komplimanger

”Du har en så vacker klänning!” – ”Åh, ja det är gammalt, samlar damm i garderoben”, ”Du ser bra ut idag!” – ”Ja, jag sov bara.” Här är en exempeldialog – komplimanger och svar på dem. Men du ska bara säga ”Tack!” eller ”Jag vet, tack!” Ta det för givet, gör inte ursäkter för ditt vackra utseende. Lär dig att acceptera komplimanger, le, tack, för män älskar med sina ögon!