Okcategoryrad

Du förstörde allt själv: handlingar som skrämmer bort män

Innehåll

Kausalpsykologen har prickat i-talet.

Det är ingen hemlighet att relationer med en man för de flesta kvinnor är en av de första, om inte den första, viktigaste platserna i livet. Samtidigt är sockeln för många män upptagen av arbete, och relationerna med en kvinna förskjuts ofta till bakgrunden. Detta faktum betyder dock inte alls att män i allmänhet är likgiltiga för relationer. Dessutom är det inte ett faktum att män inte uppmärksammar vad en kvinna gör och säger..

Yulia Sinyutina

Undervisar psykologi, energi och andliga metoder.

Det är förvånande att, å ena sidan, kvinnor ibland nästan fixeras i relationer, men å andra sidan handlar de ibland på ett sådant sätt att de faktiskt slår ut stöd från just dessa relationer. Låt oss prata om vad som absolut inte är värt att prata och göra i förhållande till en man, om du naturligtvis inte vill ”förstöra allt medvetet”.

Berätta aldrig för en man frasen ”Jag sa till dig det!”

Vi måste komma ihåg en gång att alla människor, utan undantag, tenderar att göra misstag. Misstag görs av både män och kvinnor. Var och en på sitt sätt. Kanske tror du att om en man inte lyckas med något blir han inte upprörd? Förgäves. Hon blir upprörd och orolig, det är bara att män, till skillnad från kvinnor, inte visar det.

Om du vill stärka relationen – stöd bara mannen. Lita på mig, inget stärker en relation som stöd i rätt tid. Förresten, detta är just det bästa botemedlet för fusk..

Bli av med vanan att regelbundet förneka män sex. Speciellt med fraserna ”Jag är trött” och ”Jag har huvudvärk”

Kanske är det de mest obehagliga fraserna för någon man. De låter i hans huvud som en direkt instruktion: ”Lämna mig i fred och få dig en älskarinna för sex!”

Det är bättre att prata med en man och gemensamt skapa förutsättningar så att du är mindre trött och mår bra, än först utan avbrott ”att tjäna din man och dina barn”, sedan falla från trötthet och som ett resultat förneka din make intimitet.

Om du bara inte gillar en man och inte vill ha sex med honom, tänk på om det alls är värt att fortsätta ett sådant förhållande..

Berätta inte för en man att han är dålig / dum / inte så, han kan inte göra någonting och kan inte

Det finns ingen sådan person som kan göra allt. Vi missförstår vanligtvis alla någonstans, men på vissa sätt är vi mästare. Emellertid stimulerar den eviga tappningen och ständiga betoning på en människas värdelöshet inte alls honom att börja göra något. Snarare tvärtom. Dessutom kommer varje man som förnedras av en kvinna att börja leta efter någon som kommer att berömma honom. Och tro mig, för henne kommer han att försöka.

Jämför inte en man med andra män.

Fraserna ”Men Larisas man är en jack of all trades…” eller “Men Yegor Creed är så vacker …” är förbjuden. Om din man inte är bäst för dig, men det finns andra ”och bättre”, varför är du fortfarande med dem?! Vill du att din ska bli bättre? Se föregående punkt: Beröm mannen!

Glöm inte att berömma mannen

Beröm mannen! Kvinnor vet inte ens hur viktigt det är. Vill du att din manliga soldat ska växa upp och bli general? Prisa honom! Vill du att han ska tjäna bra pengar och få hem mer pengar hem? Prisa honom! Vill du bäras i dina armar? Prisa honom! Uttrycka tacksamhet för vad han gör. Även i de små sakerna. Och han kommer att göra mer för dig.

Och ytterligare en liten rekommendation: ta inte en man med dig till dambutiker. Dessa butiker är för kvinnor, att män inte har något att göra där..