Okcategoryrad

Funktioner av sex med män i olika åldrar

Innehåll

”40-55 år gammal, med känsla, med känsla, med arrangemang”.

Varje tidsålder är bra på sitt eget sätt, och varje livsperiod är anmärkningsvärd för sin karaktär, iver, dynamik, inte bara i vardagliga angelägenheter utan också i sexuella frågor..

Vi bad vår expert att överväga sex i olika åldrar och dess inneboende egenskaper.

Larisa Sitnikova

Systemisk familjepsykoterapeut.

Under 18

Det finns en progressiv pubertet när hormoner redan gör sig kända hos både flickor och pojkar. Intresset för det motsatta könet, din kropp, vuxna filmer och 18+ webbplatser vaknar. Intresset för ovanstående vaknar vid 14-15 års ålder, och det första könet uppträder i genomsnitt 17-18 år.

18-26 år

Ökad sexuell aktivitet men inte tillräckligt med erfarenhet

Uppkomsten av sexuell aktivitet när unga har sexuell aktivitet, vilket förklarar den ofta förekommande promiskuösa samlag och ständiga lust. Toppen faller på 22-23 år. Det är vid denna ålder att det största antalet utlösningar per natt är fysiologiskt möjligt. Men den andra sidan av myntet är oerfarenhet och självtvivel. I detta åldersintervall är ofta endast egna behov uppfyllda, vilket ger upphov till ouppmärksamhet för partnern.

Unga människor är mycket svåra att uppleva misslyckanden inom det sexuella området i denna ålder, vilket kan leda till rädsla och komplex i äldre ålder, så om du har ett sexuellt förhållande med denna åldersgrupp, var mycket försiktig i hårda uttalanden. Beröm, men glöm inte att säga vad och hur du vill. Flickor som är intima med denna ålderskategori kan rekommenderas att lugna sin partner lite och vara överens om att takten, kvantiteten och kvaliteten passar er båda.

26-30 år gammal

Jag vill, jag kan, jag kan

En mer sexuellt medveten ålder när lusten redan är under kontroll och det fortfarande finns många hormoner. Det blir från en pojke till en man. Erfarenheten bakom honom ger redan en tydlig förståelse för vad han vill själv och hur man kan behaga sin partner, det finns fortfarande en hög törst efter experiment och något nytt. Allt är i harmoni: han är snabbt upphetsad, kan en lång natt och kan redan styra sig nästan omisskännligt.

Detta är en speciell tidsperiod när en tjej kan lära sig av sin partner att må bättre om sig själv och sin kropp. Både blyghet och oerfarenhet är redan över och jag vill överraska och imponera på en partner. Tveka inte att experimentera, be att prova något nytt för dig och honom, i denna ålder vill män särskilt ha det här, eftersom kvantiteten har minskat i bakgrunden och kvalitet är en prioritet.

30-40 år gammal

Allt kan göras om du inte blir nervös

Män i denna ålder känner sig fria i sängen med vilken kvinna som helst. De vet många sätt att tillfredsställa sin partner och inte misslyckas. Sex går från kvantitet till kvalitet. Denna period har en funktion: det är från 30 års ålder att testosteronnivån börjar sjunka, och det finns fler och fler problem i denna ålder: det finns en blockering på jobbet, familjen måste tas ut till havet, förgasaren är skräp och fotbollslaget förlorat. Alla dessa påfrestningar kan redan ta honom ur den sexuella buren, om än inte länge..

I denna kategori kan den kvinnliga halvan koppla av och ha kul. En man och du har erfarenhet bakom dig – du vet redan hur man kan behaga en man, och ännu mer, så njut av processen och då och då ta med dig något nytt i ditt kön för en förändring: spel, filmer, nya platser och glöm inte fråga om hans fantasier och önskningar. I denna ålder är vanligt sex tråkigt och oftast förekommer fusk.

40-55 år gammal

Med känsla, med känsla, med arrangemang

Den period då det finns potential, men nu vill du inte alltid, och ibland kan du. En man är i de flesta fall inte längre kapabel till flera segrar och långa nätter, och därför förlitar sig en man på ett, men bättre och grundligare sex, med ett långt förspel och förmågan att först tillfredsställa sin partner. Din partner kommer inte alltid att kunna erkänna för dig att du har tappat din ungdomliga smidighet, så efter att du vill fortsätta kan du möta brådskande oplanerade frågor eller andra omständigheter..

Under denna åldersperiod är det viktigt att känna en partner och inte vara blyg för att berätta för honom om dina behov och möjligheter. Det är värt att titta på saker realistiskt och inte förvänta sig en passionerad natt från din partner till morgonen. Om ditt behov av sex är mycket större och du får mindre bör du komma med alternativa alternativ för att få nöje..

Över 55

Sällan och inte alltid

Denna ålder är redan knepig för sex. Som Zhvanetsky skämtade: ”Jag är redan i den åldern när kvinnans samtycke är mer skrämmande än ett vägran.” Upphetsning kommer inte alltid snabbt, sex varar mindre än med en yngre partner, och du måste definitivt glömma ett sexmaraton hela natten. Men du bör inte skriva av män i den här ålderskategorin, och bland dem finns det de som kan ge odds till den föregående kategorin..

Här måste du veta när du ska sluta och inte överskatta styrkan hos din partner. Skyll inte på din partner om något går fel. För den starka halvan är förlusten av manlig styrka alltid förknippad med stor stress, du kommer att göra det ännu värre om du trycker på patienten.