Okcategoryrad

Vad han tycker om sex i badrummet: 7 av hans hemliga tankar

Innehåll

Erotiska filmer och artiklar från många kvinnopublikationer hävdar att duschsex är ett av de mest romantiska sätten att diversifiera ditt sexliv. Men är det verkligen så?

Du föreställer dig dina heta kroppar, på vilka sipprar vatten kommer att strömma, och du vill mer och mer upprepa denna åtgärd i verkligheten. Sexologer varnar emellertid för att det inte är bra att hänge sig åt kärlekspassioner i badrummet. Detta beror på att badrummet (och duschen) har erkänts som en av de mest traumatiska platserna att älska. Och du borde inte tro att män är angelägna om att förverkliga just denna önskan, de kan naturligtvis spela med dig och gå till ”gnugga ryggen”, men i verkligheten tänker de helt annorlunda.

Han ser dig inte helt

Det har länge varit känt att män älskar med sina ögon. Ingenting gör din älskade mer än din nakna kropp. Och med kärleksglädje i duschen, när vatten strömmar in i öronen, ögonen och munnen, ser han praktiskt taget inte dina sexuella kurvor, och detta stör honom väldigt mycket.

Ditt hår kittlar i näsan, hamnar i munnen och kommer i allmänhet i vägen.

Män är naturligtvis nöjda med långa lockar, men inte när vått hår kommer i vägen och strävar efter att komma in i öronen eller hålla sig till de mest olämpliga platserna..

Han tänker på hur man inte skruvar

Ja, ja, i den här positionen tänker han på nöje på sista plats. Och allt för att alla hans tankar är inriktade på att hålla balans och inte skada dig och dig själv samtidigt (om de plötsligt fortfarande inte kunde motstå och välde upp sig på det hala golvet).

Han beklagar att han inte köpte en större stuga (lägenhet)

Ja, varför? När allt kommer omkring är duschkabinens område begränsat, och det är inte alltid bekvämt för en person att vara där, än mindre två. Ja, och det finns en möjlighet, i en passform av passion, att fånga gardinen eller riva en hylla med schampon. Och detta hände!

Han funderar över varför han valde just denna duschmodell

Kanske i en annan modell av duschkabin skulle du vara bekvämare att ha sex. Därför går han igenom alla möjliga alternativ och funderar på varför han i slutändan valde den här..

Han är upprörd över att endast tre poser kan appliceras här. Och sedan med försiktighet

I ett så begränsat utrymme är det i allmänhet svårt att visa fantasi och förvåna dig med en ny föreställning av någon originell pose. Därför kan du använda två eller tre högst, men samtidigt se till att akrobatiska övningar inte slutar med skador.

Och hur som helst, han frös bara

Tacka honom för att du håller dig under strömmarna med varmt vatten, annars skulle du också skaka från kyla och bli täckt av icke-sexuella gåshud. Duschen är för liten för att rymma er båda och någon måste göra uppoffringar. I det här fallet, din partner. Men tro mig, han tycker inte alls om det.