Okcategoryrad

22 fraser som kommer att störa hans mamma

Om du vill att din man ska älska dig cialis soft, lär dig att behaga sin mor. Detta är lagen! För att göra detta måste du övervaka ditt tal. Wday.ru har samlat fraser som är bäst tabu.

1. Vad förstår du i detta! Ditt liv förblev i Sovjetunionen.

Denna fras kan till och med föra din svärmor till hjärtinfarkt. Då berörde du hennes ålder, och i ett slag streckade du bort hennes lyckliga ungdom.

2. Och min mor lärde mig inte på det sättet.

Naturligtvis är din mamma i alla avseenden bättre än sin mans mor. Men låt det vara din och din mammas hemlighet, som svärmor inte behöver.

3. Jag kommer att uppfostra min son annorlunda.

Du slår på flera fronter samtidigt. Du antyder till svärmor att för det första är hennes son inte en gåva, och för det andra är hon en värdelös mor och mormor som inte vet något om pedagogik. Men av någon anledning gifte du dig med hennes son.

4. Sonen gifte sig. Alla, nu är jag hans huvudkvinna.

Att tävla med mamma är värdelöst. Var smartare, sätt henne på en piedestal – så ser du hur din mans och svärmors attityd kommer att förändras gentemot dig.

5. Du och din man (svärfar) ordnar upp det och klättrar sedan till oss med råd.

En antydan om att inte allt är lika bra i hennes familj som hon presenterar kommer att förolämpa sin svärmor. Och din ovilja att lyssna till råd från en vuxen klok kvinna kommer att betraktas som ungdomens maximalism.

6. Du uppfostrade en mammas pojke!

Det här är ett slag under bältet. Efter sådana ord kommer relationerna att gå fel inte bara med makeens mor utan också med honom..

7. Om jag visste att Vanya har en sådan mamma, skulle jag inte ha gift.

Det ser minst sagt konstigt ut att klaga på en kvinna som aldrig har sökt kommunikation med dig. Svärmor är inte skyldig att motivera dina förhoppningar – att sitta med sina barnbarn, att vara tyst när hon vill prata och så vidare. Lycklig – gläd dig, nej – håll tyst, så blir du glad.

8. Blanda dig inte i vår familj, nattgökan kommer alltid att vinna.

Endast en mycket dåligt utbildad tjej kan kasta sådana fraser. Varför skulle du se så ut i din svärmors ögon, som dessutom kan förmedla dessa ord till sin son.

9. Tack och lov mina barn gick till min ras.

Med den här frasen sänder du till din svärmor något så här: Jag vill inte att mina barn ska vara som sin far. Varför makens mor kommer att ha en logisk fråga: älskar svärdotter min son? Och då börjar sådana misstankar att mamma inte gråter!

10. Du är väldigt lycklig med din svärdotter, säg tack att det var jag som gick till din son.

Med andra ord, du är perfekt och hennes son är så-så. Ingen mamma förlåter sitt barns förödmjukelse.

11. Din son och jag bestämmer allt själv.

Du avvisar hjälp från en erfaren kvinna. Och detta är kortsynt. Bättre att lyssna tyst, tack och … gör det på ditt sätt.

12. Det är lättare för mig att gå till min mamma!

Med den här frasen informerar du din svärmor om att du inte var redo att skapa en familj och vid första svårigheten är du redo att tvätta händerna. Du stöder inte hennes son, du kräver bara. Och varför behöver hon en sådan svärdotter?

13. Du känner inte din son!

Försök att övertyga en mamma att hon inte känner till sitt barn är dömda att misslyckas. När allt kommer omkring bad hon dig inte att gifta dig med honom. Det är ditt val, och nu finns det inget att skylla på.

14. Skulle du någonsin ta ditt barnbarn till en karusell.

”Du är en dålig mormor”, är vad svärmor hör. Även om du är missnöjd med din svärmors ouppmärksamhet för den nya generationen i hennes familj, överlämna dig till dig själv.

15. Din son är en dår (svag, fet, dum, misslyckad).

Eventuella förolämpningar eller negativa adjektiv, till och med talade i en hetsig strid, kommer alltid att förbli i svärmorns hjärta och kommer att vidarebefordras till sin son vid en möjlighet..

16. ”Din Ivanov” eller ”Din Dimka” (Vanka, Grishka).

Kom ihåg, även om du och din man tycker att det inte är något fel med detta, med din svärmor, ring aldrig din make så: det verkar för henne att du inte respekterar hennes son.

17. Dina kotletter, soppa, pannkakor är inte lika goda som mina.

I allmänhet är det förbjudet att kritisera allt som din svärmor gör eller presenterar för dig. Hon gjorde det med kärlek och med de bästa avsikterna – gläd dig och tacka.

18. Vi hade en fantastisk promenad med vänner på en svensexa och min man satt med barnen.

Du tillbringar tid med vänner, har kul, och hennes älskade son är uttråkad eller, ännu värre, att ta hand om barnet. I din svärmors ögon är du en skitlig och inte särskilt bra fru.

19. Han vägrar att köpa en päls till mig, en ring, en ny klänning.

Svärmor kommer inte att stödja, utan tvärtom kommer att anklaga dig för extravagans; hennes son plogar och du slösar bort din förmögenhet.

20. Din son gör ingenting runt huset..

Även om det är, och du ville väcka sympati, kommer du inte att få det. Eftersom din man är en plogman i ögonen på din svärmor, och det är svårt för dig att tvätta golvet och disken. Du är en kvinna! Och okej, om du arbetar och om du sitter hemma med ett barn – allt, i hennes ögon är du bara helt lat.

21. Mina barn älskar mina föräldrar mer.

Du borde inte säga den här frasen, även om den verkar vara sant för dig. Barn är omväxlande i sina preferenser, och du förstör ditt förhållande till din svärmor för alltid

22. Jag är olycklig i äktenskapet.

Denna fras kan bara sägas en gång före skilsmässa. Om du inte ska dela med din man, lämna dina klagomål hemma..