Okcategoryrad

11 subtila tecken på att du inte längre älskar honom

Innehåll

Vad kan du göra, ibland i ett förhållande händer det också – känslor försvinner … Det är bra om du omedelbart förstår vad som är och fattar rätt beslut. Men oftare vill vi inte tro på ett sådant sorgligt slut, vi håller fast vid resterna av känslor och minnen. Hur man förstår när det är dags att sätta stopp?

Du öppnade den här artikeln

Den första lilla fällan väntade på dig redan i första stycket. Det är dags att erkänna för dig själv att du inte bara upptäckte detta material. Innerst inne har du länge tvivlat på dina känslor för din partner och letar efter någon form av bekräftelse, tecken ovanifrån eller kloka råd. Men sanningen är att bara du själv kan bestämma om du vill vara med en person eller inte. Försök att titta inuti dig själv, och i nästa stycken kommer vi att försöka vägleda dig.

Allt är irriterande

Under de första dagarna, veckorna, månaderna efter att vi träffas är som regel allt fascinerat av vår älskade. Vi ser inte brister, och vissa brister verkar till och med söta för oss. Med tiden passerar euforin och vi börjar filtrera vad som är riktigt sött och vad som är absolut omöjligt att leva med. Gränsen är när det inte finns något mi-mål i någonting. Varje steg och klappning i öronen gör att du bara vill rulla ögonen och krulla munnen.

Du speglar det inte

Har du märkt när du gillar en person, kopierar du omedvetet hans gester? Han rör sig – du rör dig, han skrattar – du skrattar. Detta händer inte med människor som är obehagliga för oss, tvärtom, vi försöker isolera oss från dem och göra exakt motsatsen..

Inga tillgiven smeknamn

Det spelar ingen roll vem din en gång älskade var – Bunny, Tiger, Savage eller Petrovich. En gång ville du inte kalla honom det längre. Och detta är tyvärr ett dåligt tecken. Du känner inte längre kopplingen mellan dig, du märker inte dess egenskaper, du vill inte se egenskaper som är kära för dig i den.

Hans gåvor behaga inte

Hur länge kan du säga att du inte gillar röda rosor och pizza?! Och han kan fortfarande inte komma ihåg detta, han ger och ger. Mörker! Ändå ger han, ger tecken på uppmärksamhet. Och du måste erkänna att du för en tid sedan var glad över det. Nu nej, men det handlar inte om rosornas färg, det är faktiskt bara en anledning att låta din irritation springa vild och skjuta mannen bort från dig.

Skryt inte med dina vänner

Ja, detta är också en indikator. Vi är tjejer, vi måste berätta för någon glada saker, det här är ett behov. Om du märker att din partner har försvunnit från de ämnen som diskuterats med dina vänner, bör du tänka på det. Om det inte finns någon önskan att prata om något värdesätter du det för mycket eller så värdesätter du det inte alls.

Du märker andra män

När du är kär i en av de nästan 4 miljarder män på planeten bryr du dig inte om alla andra. Men då går tiden och du börjar jämföra dina trogna med andra, och inte till hans fördel … Och lyssna också på släktingar som alltid kommer att hitta något att klaga på i din partner. Så snart du kommit överens med din far-moster att han inte är din match – det var det, ringde klockan, om än tyst och omärkligt för tillfället. Det kommer att bryta relationerna.

Inget ointresserat

Det var en tid då du bara ville behaga din älskade utan anledning. Nu i samtal blinkar allt oftare ”och vad är det för mig?” Du tar inte längre initiativet till och med att hälla en mugg te åt honom samtidigt. Och under grälen dök frasen ”Du tar inte hand om mig” i hans påståenden till dig. Vad betyder det? Att du nu inte bryr dig om hans absoluta lycka.

Han tänder inte på dig

Det är faktiskt ett av de första tecknen när du bör tänka på närvaron av känslor. Borttappad attraktion? Svettar inte dina handflator längre när du ser honom? Skakningen i dina knän försvann och tar inte andan från hans kyssar? Dålig. Det är sorgligt. Det finns ingen återvändo. Att ha sex med våld är bara att ackumulera negativt, vilket en dag kommer att plaska ut och slå patienten själv.

Du är inte uttråkad

Kom ihåg dina första datum. Jag räknade timmarna fram till mötet, eller hur? Och sedan var varje, även en kort, separation väldigt svår, du var orolig, nervös. Med tiden bleknade längtan efter din man. Det stör dig inte längre när han stannar sent efter jobbet. Du är lugn över hans affärsresor och separata semestrar. Du vill bara inte skapa nya minnen tillsammans längre. Det händer, oavsett hur sorgligt det är.

Du har läst den här artikeln till slut

Du läser punkt för punkt och hoppas kunna snubbla över en motbevisning av tankar som länge har kröp in i ditt huvud och kanske din själ. Vi hoppas att du är vår vad du letade efter …

Relaterade material

 • ”Jag är trött på relationer!”: Sexblogger på utbrändhet
 • Spara kärlek eller bryta upp? Är ett långdistansförhållande möjligt?
 • Vilken gåva – sådan är kärlek: ta reda på hur mycket du älskar Test
 • Gift liv: förväntan och verklighet
 • Alena Vodonaeva talade först uppriktigt om orsakerna till skilsmässan
 • psykologens råd
 • relationer psykologi
 • förhållandet mellan man och kvinna
 • hur man blir glad
 • Motvilja

Kommentarer

 • om projektet
 • Kontakter
 • Reklam
 • Mediakit
 • Villkor
 • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringsbevis EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):