Okcategoryrad

5 saker du kommer att förlora när du gifter dig

Innehåll

Men det är okej …

”En god gärning kallas inte för ett äktenskap!” – detta är hur många kvinnors förväntningar kollapsar efter den officiella registreringen av civilstånd. Flickor idealiserar ofta äktenskapet. När allt kommer omkring slutar alla romantiska böcker med ett bröllop, där efter semestern ”levde de lyckligt.” Tyvärr lever de som förstår den verkliga bilden av vad som händer i det verkliga livet lyckligt och medvetna om att de måste säga adjö till något efter äktenskapet..

Anna Sukhova

Så vad en kvinna förlorar när hon gifter sig?

1. Frihet och självständighet

I alla dess manifestationer. Du har någon som sover i sängen, drar filten över sig, kanske snarkar och ligger tvärs över. Du kan inte längre med glädje och glädje gå vart du vill, och du behöver oändligt samordna några vardagliga problem. Du är inte lika fri i dina önskningar som tidigare. När allt kommer omkring är du nu också tvungen att fokusera på hans önskningar. Överraskande är det förlusten av frihet som kvinnor oftast strävar efter. Och när de befinner sig med en älskad man i äktenskap uppfattas förlusten av frihet som ett nära och mycket bekvämt samexistens.

2. Slarv och slarv

Dessa två komponenter förblir för alltid utanför äktenskapet. Känsla för humor och förnuft sparar. Eftersom familjen kräver mycket uppmärksamhet åt sig själv, och till och med en gemensam meny är en hel historia. Någon vill sjunga i karaoke, och någon vill stå upp tidigt imorgon och ”alla sånger sjunger.” Och bara känslornas uppriktighet kan acceptera alla dessa missförstånd som något nära, kära och mycket viktigt, som visar flexibilitet i förhållande till varandra.

3. Flirta på sidan

Låt oss bara säga att under den första tiden av livet tillsammans utrotas vanan att vara på jakt i familjelivet under lång tid. Och för första gången kommer du att sakna detta adrenalin och förväntan på nya och intressanta känslor och bekanta. Och sedan blir du gradvis van vid att all din korrespondens med din man, och främst på inhemsk basis. Det bästa som kan vara i familjelivet är att fortsätta flirta med din man som om han är en romantisk och okänd partner. Överraska honom själv och upptäck hans nya aspekter själv. Och då kommer din korrespondens och kommunikation i allmänhet i familjelivet bara att inspirera och glädja dig..

4. Frekvent kommunikation med vänner

Varje gång din enskilda vän ringer för att chatta eller klaga, kommer du antingen att äta eller laga mat, lägga ner någon eller packa dig själv. Och kommunikation kommer inte att ge dig lika mycket glädje som tidigare, eftersom intressen blir olika över tiden. Ett undantag kommer att göras av nära familjevänner eller flickvänner som många år gått tillsammans med. Eftersom du och dem kommer att tala samma språk och existera i samma värden..

5. Tid och uppmärksamhet åt dig själv

Många kvinnor i början av äktenskapet kan inte organisera sin regim och sparar därmed bara tid på sig själva och sina önskningar. Familjefrågor blir viktigare än deras egna. Det viktigaste som kan hjälpa till i denna situation är att organisera ditt personliga utrymme. Och då kommer du att ha tid för din familj och för dig själv.

Kom ihåg det viktigaste: familjelivet är en annan nivå av intimitet och tillgivenhet. Du får fler fördelar än att förlora några små saker. Och många kvinnor är beredda att med glädje säga adjö till dessa små saker i hopp om att hitta personlig och familjelycka..