Okcategoryrad

10 mest löjliga skäl att avsluta ett förhållande

Innehåll

Verkliga berättelser om våra läsare, som det är både roligt och sorgligt på samtidigt.

Att bryta upp ett förhållande är alltid förknippat med sorg och intensiva känslor. Men ibland kan uppbrott vara roliga och hända av löjliga skäl. Wday.ru har samlat berättelser om tidigare älskare som bestämde sig för att dela med sig av deras halvor, för …

… förstod inte varandra

1. ”Jag träffade en kille, men hans föräldrar var emot vårt förhållande. Vi bodde i olika städer, så vi pratade ofta på internet eller ringde varandra. receptfritt potensmedel apoteket. En gång, under ett telefonsamtal, sa jag i hjärtat till honom: ”Du ska inte välja mellan mig och dina föräldrar.” Den unga mannen blev väldigt arg på. Den kvällen hade vi en stor kamp och slutade kommunicera. Vår relation blev till intet.

Efter fem år skrev han till mig på sociala nätverk. Vi kom in i en konversation och började diskutera varför vi skildes då. Det visar sig att den kvällen tänkte han att jag sa till honom: ”Du måste välja mellan mig och dina föräldrar,” och bestämde sig för att han inte skulle göra det. Jag skulle aldrig ge ett sådant ultimatum, för jag är övertygad om att föräldrar är heliga. Det är så ett ord som misslyckades och upplevde fick oss att skilja. Förresten, nu bor vi i samma stad, och han kallar mig på ett datum som första gången … ”

2. ”Mitt ex ville att jag skulle sluta med magisterexamen i regi sex månader före examen och ta ett” normalt ”jobb. Till exempel erbjöd han sig att arbeta som kassör i en stormarknad eller som leverantör av leverantörstjänster. Jag har inget emot dessa yrken, men jag vill göra det jag älskar. Under ett av grälen visade det sig att han utvisades från institutet under sitt andra år, så nu vill han inte att jag ska ha en bra utbildning. Samma kväll lämnade jag honom … ”

3. ”Jag var 25 år gammal, han var 36. En dag sa min älskade att han ville gå för att han var rädd och inte kunde berätta för sin mamma om oss. Jag lämnade honom och jag ångrar det inte! ”

4. ”Hon sa till mig att jag var för normal och gick tillbaka till hennes ex. Vad han egentligen är? Hela dagen ligger hon i soffan och spelar dans medan hon tjänar deras försörjning, och när den trötta kommer på kvällen frågar hon noga: ”Hur var din dag, kära?” Tydligen är det för henne ett manifest av sann kärlek … ”

… Kunde inte stå ut med hans (hennes) vanor

fem. ”Min ex-pojkvän sprang konstigt. Jaja! Det hände så att vi ofta var sena och var tvungna att accelerera för att vara i tid. Vid ett av dessa ögonblick undersökte jag hans löpstil. Det såg löjligt ut. En vecka senare uppmanade jag honom att lämna. Förresten, vi var sena på grund av honom. Jag tror att det också spelade en roll. ”.

6. ”Jag vet inte varför, men mitt ex upprepade ofta mitt namn. I alla situationer hörde jag: ”Max, Max, ja, Max!” I sådana ögonblick kände jag mig som en hund, som ägaren kallar, och en gång kunde jag bara inte stå ut med det. Förresten, snart efter upplösningen fick hon fortfarande en mops och döpte honom Max ”.

7. ”En gång bestämde vi oss för att äta lunch på ett kafé, som var självbetjäning. Han glömde att ta teskedar åt oss, och jag var tvungen att gå för dem. Medan jag letade efter instrumenten åt min älskade min efterrätt! Jag kunde inte motstå, förstår du … Samma dag meddelade jag att vi skilde oss. Den här kakan var det sista sugröret i mitt tålamod. Han åt ofta choklad utan att lämna en bit till mig, även om jag köpte dem för mig själv. Och han bjöd in mig till kaféer uteslutande till de mest budgetära, även om han tjänade bra pengar och inte behövde någonting ”.

8. ”Mitt ex lämnade mig bara för att jag åt pizza inte med mina händer utan med en kniv och gaffel. Hon uppgav att detta är bortom hennes styrka och förståelse … ”

nio. ”Vi gick ihop för att jag sa till honom att jag inte gillade Star Wars. Och han var bara besatt av dem. Nästan varje dag såg jag episoder av sagan, tittade på TV-program, tecknade serier, spelade videospel med samma namn, köpte kläder och till och med Star Wars-tandborstar. När vi tittade på nästa ”Star Wars” över helgen kunde jag inte motstå och bad att inkludera en annan film, som inte är relaterad till hans favoritfilmepos. Han blev arg, sa att han inte förstod honom och sparkade honom ut ur sin lägenhet. Efter det slutade vi träffa ”.

tio. ”Mitt ex var väldigt upphetsad över strumpor och det gav honom nöjet att inte ta av sig utan att riva dem på mig. En av dessa romantiska nätter bad jag honom att köpa flera par nya strumpor. Och vet du vad han sa? Att jag vill ha en rik pappa, inte en vanlig kille! Jag lämnade det utan att tänka. ”.

Vilka roliga partier hade du? Berätta för oss i kommentarerna.