Okcategoryrad

15 historier online dating med Happy Ends

Innehåll

Online dating väcker blandade åsikter bland andra. Någon är säker på att allvarliga förhållanden bara är födda av levande kommunikation, andra hävdar att det är Internet som hjälper till att ansluta halvor.

Nervös och bröt tandpetare på första dejten

Christina, 25 år, skapare, Moskva:

– Vi hittade varandra av misstag via en dejtingsapp. Där måste du svara på frågorna från tre samtalare av motsatt kön och sedan välja bland dem. Vasya erbjöd sig att köra på en skateboard, och det stod så mycket ut bland andra pickupfrågor att jag valde honom. Våra ”pilar matchade” och vi fick tillgång till meddelanden. Vi korresponderade länge den kvällen, det var väldigt lätt att kommunicera och det var mycket gemensamt, så vi bestämde oss för att träffas nästa dag. Vi minns fortfarande det första dejten med ett skratt och säger att det var hemskt. Vasya var sen, men han tog med en bukett vildblommor, som jag säkert glömde på kaféet efter mitt datum. Och det är inte förvånande: Vasya uppförde sig mycket konstigt – han var nervös, bröt tandpetare med händerna, och på grund av denna osäkerhet tyckte jag inte om honom. Men han var ihärdig, tvingades gå med på flera promenader och biobesök. Till slut gav jag upp! Hon ville inte erkänna sin kärlek – hon var rädd för att ”jinx” känslor och relationer. Men oändliga blommor, överraskningar, romantiska middagar och Vasins vård övertygade oss om att allt är riktigt här. Och därför, när jag på Alla hjärtans dag i stället för örhängen (Vasya ger dem ofta till mig) såg jag en ring i ett fodral, utan att tveka svarade jag: ”Ja!”

Inte en man utan en riktig björn!

Natalia, 29 år, bröllopsplanerare, Rostov vid Don:

– Dejtingsajter låter dig på kortast möjliga tid ta reda på om en person är intressant för ett eventuellt förhållande. Jag gillar vanligtvis inte att försena korrespondensprocessen – jag försöker träffas personligen. Men med Oleg visade det sig tvärtom – han var initiativtagare hela tiden, och jag, utan stort intresse, höll upp korrespondensen i monosyllablar. Han hittade mig genast på alla sociala nätverk, fick mitt telefonnummer. Men han hakade mig inte alls! Och en dag ringde han och sa att han skulle lämna staden i ett år. Det visade sig att Oleg är en lovande basketspelare, och han blev inbjuden att arbeta under ett kontrakt i ett lag tusentals kilometer från sin hemstad. Och då förändrades något i mitt huvud … Jag tänkte: ”Hur? Och vem kommer att besegra mig med den dagliga uppmärksamhet som jag är van vid? ” I allmänhet bestämde jag mig för att träffas. När jag såg svimmade jag nästan: 208 cm i höjd, stor kroppsbyggnad, inte en man utan en riktig björn. Vänliga ögon, mild karaktär och barnslig naivitet – så här kombinerades det otillfredsställande i den här mannen. Jag tog honom till tåget, och sedan dess har vår kommunikation inte avbrutits på en minut – vi är ständigt i kontakt! Oleg förnyade inte kontraktet och återvände hem några månader senare. Vi började genast bo tillsammans. Vår relation är nästan ett år gammal, nu flyttar vi till en annan stad och i våra gemensamma planer finns det många ljusa händelser som vi planerar att genomföra. När jag känner mig ledsen eller smärtsam i mitt hjärta tar han mig med sin björntass, kramar mig och säger: ”Docka, allt blir bra!”

I vilket land som helst väntar min ”guide” på mig

Irina, 36 år, biträdande domare, Berdsk:

– Jag studerar främmande språk: engelska, franska och italienska. För att träna mitt uttal hittar jag vänner som är modersmål online. Vid någon tidpunkt insåg jag att prata på Skype och flyga till landet är väldigt olika saker, och den andra lockade mycket mer. Men det var en sak … Jag är gift och ganska glad: lugn, stabilitet. Och ibland vill du fortfarande ha färskhet, kör! Min man och jag är mycket upptagna människor, karriärer. Och semester sammanfaller inte alltid. Varken jag eller han är upprörda över detta. Helt gratis och utan pretention vilar vi separat. Jag ser inget skamligt i det faktum att jag i något land möts av en ”guide” som är intresserad av min person. Jag är glad när folk uppmärksammar mig: presenter, restauranger, souvenirer, promenader och utflykter är mycket mer intressanta än att sola ensam. Efter mötet fortsätter jag att kommunicera med män online, till några av dem har jag redan flög flera gånger.

Jag träffas då och då, men jag lovar ingenting till någon

Artem, 32 år, advokat, Krasnodar:

– Jag tog aldrig internetdating på allvar. Även om han gifte sig med en tjej från webbplatsen. Skild, förresten, av samma anledning – jag slutade inte träffa. En gång bestämde han sig för att fuska. Vårt förhållande förstördes fullständigt av oupphörliga skandaler, frun tog barnet och gick till sin mor. Jag bodde hos mina ”flickor från sajten”. En, andra, tionde … Jag fick lika mycket uppmärksamhet per dag som jag inte skulle ha fått från min fru på ett år. Det viktigaste är att ingen komplicerar någonting – roligt, perky, erotiskt och friskt. Varför inte? Ibland träffar jag någon från mina ”kontakter”, men jag lovar aldrig någonting någonting. Man försökte växa från korrespondens till en själsfrände, kom till och med hit från en annan stad, hittade ett jobb, transporterade barnet. Men tyvärr är det redan svårt för mig att ge upp den diskreta kommunikationen, och detta förhållande kollapsade precis som äktenskapet. Jag tänker ibland på vad som är fel, vad som är omöjligt på grund av den virtuella, imaginära friheten att bryta öden och bryta relationer. Men jag kan inte hjälpa mig själv. Det är beroendeframkallande …

Alphonse är en kvinna, och det finns dussintals sådana ”Tan” i hans track record

Tatiana, 29 år, flygvärdinna, Krasnoyarsk:

– Ständiga flygningar till alla delar av världen bidrar inte till långvariga relationer. Jag tål det. Därför gjorde hon bekanta varhelst hon besökte och skilde sig lätt. Självklart fortsatte jag att kommunicera med många pojkvänner online, men jag kunde inte fatta beslutet att bosätta mig i en av städerna på planeten. Men till den konstiga, som jag av misstag såg hos mina vänner på min väns sida, blev jag av misstag van vid min själ. Nattvakter med kaffe i handen, när vi satt och tittade ut genom fönstret efter en kopp kaffe tusentals kilometer från varandra – det här är den romantik som jag saknade! Men när jag oväntat flög till hans stad, som jag med glädje rapporterade, efter att ha beställt ett lyxigt rum och noggrant förberett mig för mötet, hörde jag det torra: ”Ledsen, jag kan inte.” Senare fick jag veta av samma vän (och varför frågade jag inte tidigare?!) Att han är en gigolo och en kvinnan, och det finns dussintals sådana ”Tans” i hans track record … Smärta, indignation och besvikelse är en hundradels av de känslor som jag upplevde. Även om han enligt rykten gav upp personlig bekantskap för att han trodde att flygvärdinnorna var promiskösa.

Bollar flög ut ur en enorm låda och det fanns en ring längst ner!

Anna, 23 år, ekonom, Bataysk:

– Jag har aldrig träffats specifikt i nätverk, särskilt på dejtingsajter. Men killar har alltid ständigt besökt min profil. Bogdan skrev till mig något vanligt, som ”hur mår du?” eller ”vad gör du?” Jag fäster inte mycket vikt vid vår korrespondens, men han var väldigt lätt och rolig i kommunikationen, så jag gick med på att träffas. I ett par timmar cyklade vi bara runt i staden och pratade. Det var väldigt bekvämt med honom, det fanns en känsla av att vi hade känt varandra hela våra liv och nu såg vi bara varandra igen. Och ungefär en och en halv månad senare hörde jag först en kärleksförklaring från honom. Bogdan hade de allvarligaste avsikterna, och snart lärde vi känna föräldrarna från båda sidor. Två år senare gav Bogdan mig ett erbjudande: ögonbindel tog han mig till en elegant restaurang och gav mig en presentask med min höjd! Jag öppnade den – kulor flög ut och längst ner fanns en ring. Jag brast i gråt och gick naturligtvis med! Det tog åtta månader att förbereda sig för bröllopet; varje detalj var genomtänkt. Vi rullade en orealistisk konsert för gästerna och förberedde själva ett nummer för dem. Två år senare, bara för några veckor sedan, bestämde vi oss för att gifta oss – trots allt har våra känslor redan testats och lyckligtvis äter vardagen oss inte..

För mig är dejting bara sex eller vänskap

Elena, 28 år, administratör, Irkutsk:

– Efter att ha slutat med min sons far (och han lämnade mig vid den åttonde graviditetsmånaden och såg aldrig ett barn) är jag så försiktig med män som möjligt: ​​Jag tror inte på kärlek. För mig är dejting nu bara sex eller vänskap. Jag går till dejtingsajter, väljer ett ”offer” och säger direkt att jag inte behöver blommor och romantiska middagar. Att jag bara vill umgås och njuta fysiskt. Det finns de som skräms av detta. När allt kommer omkring är män jägare av naturen, och här är ett sådant rovdjur. Och det finns de som hänger på webbplatser med liknande syfte – jag träffar dem utan några skyldigheter. Ytterligare relationer, om de mognar, hugger jag av vid roten. Förresten, det finns ibland så roliga kopior som i nätverket pratar om deras sexuella exploateringar och fantasier, men de visar sig faktiskt vara fullständiga förlorare i intim mening. Nyligen lyckades jag knappt bli av med en sådan pseudo-jätte.

Armén sken för mig, mina föräldrar släppte den inte

Sergey, 25 år, polis, Pyatigorsk:

– Jag träffade Natasha på sociala nätverk, hon gillade en bild, jag gillade henne, och det började … Vi pratade hela dagen, ställde alltid upp Skype, men tyvärr kunde vi inte träffas. Natasha bodde i Ukraina. Jag var 19, och hon var 16. Armén skenade för mig, och hennes föräldrar lät mig inte åka på en lång resa. Men de kommunicerade på distans som om vi redan var en fullfjädrad familj. De gjorde planer, diskuterade budgetar, barn, ett framtida hem … Min tjej lyckades vänta på mig från armén, kärleken bleknade inte. Och nu, när det exakta ankomstdatumet redan var planerat, bröt krisen och sanktionerna ut. Hennes ankomst skjöts upp på obestämd tid, först av materiella skäl, och sedan visade det sig att vi var på motsatta sidor av den politiska barrikaden. Så här händer det när till och med öm och darrande kärlek går sönder på grund av skillnaden i livssyn … Jag saknar verkligen vårt förhållande, jag övertalade att inte dela på grund av skäl utanför vår kontroll, men hon förblev inte övertygad.

Jag rusar hem för att laga hans favoritkotletter

Elena, 29 år, korrekturläsare, Perm:

– Jag träffade en ung man på en dejtingsajt efter ett svårt förhållande. Det var ett mycket smärtsamt uppbrott, och vid den tiden fanns det ingen önskan att bygga ett nytt liv med någon. Andrei bjöd mig genast att träffas, gick över hela staden, pratade till morgonen. Jag blev inspirerad av det faktum att vi verkligen hade något att prata om! Det här är väldigt sällsynt, åtminstone i mitt liv. Det fanns inget otroligt fängelse. Allt är lugnt, vanligt. Han kom på besök, behandlade honom med godsaker, låg på soffan, såg filmer. Och så han gick långsamt in i mitt liv, jag märkte inte ens att vi flyttade tillsammans. Jag upptäckte att jag var kär, jag älskar det till och med snarare när jag fick mig att rusa hem från jobbet för att laga hans favoritkotletter! Det är så jag, en fruktansvärd skeptiker som aldrig trodde på framgången med online dating, flyttade in i status som en brud. Ringen är redan på fingret, vi utvecklar en strategi för firandet!

Plötsligt ger han ut: ”Jag satt och jag är gift”

Anastasia, 26 år, revisor, St Petersburg:

– Jag träffade en man online, startade ett förhållande. Flera bekymmerslösa månader och plötsligt säger han: ”Jag måste erkänna för dig – jag var i fängelse och jag är gift.” Han skulle inte skilja sig – han låtsades vara en idealisk familjeman. Men han ville inte heller släppa mig heller. Det var som ”50 nyanser av grått”: den väldigt rika, inflytelserika, har en tre våningar herrgård där han förde mig, mittemot sovrummet, där passioner suttade, – ett bönrum och i källaren – ett ”rött” rum, där han tog mig bunden ögon! Det var intressant … Men … Jag gick inte med på att svänga och BDSM, varefter vi faktiskt skildes. Och jag ångrar inte det alls!

Prat om konst förvandlades till passion

Marina, 37 år gammal, författare, Barnaul:

– Jag har varit gift i tio år, min son gick i första klass. Och då bröt Oleg, en konstnär från Cypern, in i min värld. Kommunikation, som ursprungligen baserades på konstdiskussioner, har vuxit till en riktig hobby och vild passion. En sak var pinsamt – han gick inte med på att gå på videokommunikation. Jag var förlorad: gift? Foto är inte hans? På hållplatser? Men allt han berättade om sig själv sammanföll med informationen på Internet. Denna konstiga historia varade i mer än tre år med varierande framgång, han sa ibland att han älskade mig mer än livet och försvann sedan i flera veckor. Och plötsligt ringde han mig och sa att han inte kunde leva utan mig och ville träffas! Jag stannade inte länge i denna glada förvirring: Oleg försvann strax efter tillkännagivandet av mötet. Han satte mig på tavlan, och jag kunde varken komma igenom eller skicka meddelanden. Han meddelade lika plötsligt när han försvann: ”Ledsen, Marish, jag agerade som ett avskum, men vi har ingen framtid, glöm mig! Du kan bara flytta till Cypern om jag gifter mig och jag tänker inte göra det, jag vill inte förstöra din familj. ” Jag grät i ytterligare två månader, jag kunde inte lugna mig. Jag fick veta att han var på semester och att han skulle tillbringa det i Ryssland med sin mor. Jag ljög för min man att jag skulle till forumet. Jag köpte en biljett. Och meddelade att jag skulle åka. Han förnekade sig själv med all sin kraft och ropade att han inte skulle möta mig. Men jag tappade huvudet och rusade till honom. Veckan var oförglömlig! Jag insåg att jag inte kunde leva utan honom. Men den sista dagen innan han lämnade meddelade han mig att han var gift. Dessutom gömde han sig från sin fru för att smyga mig flera gånger. Livet är inte över, jag återvände hem, lagade mat i borst, undervisade lektioner med min son och strykte min mans skjortor.

På Skype tillagade vi tillsammans, tittade på filmer, läste böcker

Yana, 28 år, PR-specialist, Rostov vid Don:

– Jag var frånskild och min vän brann med tanken att hitta mig en prins. Fyll i formuläret på dejtingsidan, vi väntar. Standard hälsningar strömmade in. Efter två timmar förlorade jag helt intresset för webbplatsen och gick in på den en månad senare för att radera sidan, eftersom meddelanden ströde över e-posten. Till slut bestämde jag mig för att läsa meddelandena. En slogs ut ur mängden. För det första var den unga mannen inte från Novosibirsk, som jag, och för det andra var han mycket efter min smak. Utelämnar alla detaljer kan jag säga att i augusti i år firade vi tre år från dagen för vår bekantskap. Den gemensamma firandet av jubileer föregicks av åtta månaders kommunikation dygnet runt och dagliga skype-kvällar … Vi lagade mat, tittade på filmer, läste böcker … söder, vilket jag gjorde. Det är redan tredje året i Rostov, som jag inte alls ångrar, personen visade sig vara så kär!

Jag flyger till min älskade kvinna, vilken typ av bedrägerier det kan finnas?

Vladimir, 43 år, musiker, Kazan:

– Jag har varit skild länge, vi bor i olika städer. Ibland umgås jag på sociala nätverk och sedan träffade jag en kvinna. Med Masha från Vitryssland korresponderade vi dag och natt i flera månader. Delikat, mystiskt, vackert, fantastiskt följeslagare! Jag bestämde mig för att träffas, gjorde mig redo för biljetter. Och sedan började min vän tvivla. Låt, säger han, skicka en kopia av sitt pass. Jag skällde ut honom, säger de, vilken typ av nonsens? Jag flyger till min älskade kvinna, vilken typ av bedrägerier kan det finnas? Men han tittade i vattnet. I stället för ett pass bad jag bara att gå på Skype innan Masha vägrade: antingen kameran bröt, Internet var dåligt anslutet, sedan gästerna … Det visade sig att hon i ett och ett halvt år hade lurat mig genom att visa ett foto av en annan tjej. Skype-mötet skrämde mig: på andra sidan skärmen såg jag en gammal dam med avstötande drag, som också var gift. Hon ljög till och med om sitt namn! Jag lär inte känna varandra i nätverken längre, under varje avatar tänker jag på otvättat hår och många skrikande barn.

Han ställde en konstig fråga – hur lång jag är?

Margarita, 20 år, student, Omsk:

– Under mitt första år på universitetet korresponderade jag med en kille på sociala nätverk. Det verkar som om pojken är söt och inte en dåre. När X kom – erbjöd han sig att träffas. Jag var på något sätt rädd, jag gick aldrig på en date med ”grisen i en poke”. Dessutom ställde han en märklig fråga före datumet – hur lång är jag? Jag blev generad, men svarade – 175 cm. Han ändrade ansiktet (konversationen var på Skype), här misstänkte jag att något var fel. Och nu sitter jag på ett kafé med ryggen mot ingången. Jag hör ett trevligt ”hej”, vänder mig om, och det finns en kort man med en höjd av 150–155 cm. Det faktum att jag försiktigt inte tog på mig klackar, som ni vet, spelade ingen roll längre! Sammantaget var jag omedelbart fast besluten att avsluta datumet så snart som möjligt. Hon vägrade att hjälpa en guide och anförde att jag bodde nära. Några dagar senare ringer en vän till mig och säger att han har lagt till henne som en vän och börjat kasta lera på mig och uppfunnit några skäl till varför jag påstås inte passa honom. Det visar sig att han dumpade mig. Sedan dess har jag bara träffats live.

Jag köpte en ring och hon kommunicerar med en annan

Sergey, 29 år, affärsman, volontär, Moskva:

– Jag träffade Julia på en dejtingsajt. Förhållandet flyttade smidigt till sociala nätverk, där hon började dynamisera mig. Det var väldigt irriterande när Julia försvann i flera veckor och sedan plötsligt dykt upp. Jag började bli arg och var på väg att slutföra det jag hade börjat när hon plötsligt ändrade sig. Jag är inte romantisk, tydligen saknade Yulia värme och uppmärksamhet. Och när jag redan hade köpt en ring för att föreslå, fick jag henne att prata med en mer romantisk ung man. Jag blev sedan rasande, kastade ringen, sa att det var över … Och gick iväg på alla allvarliga frågor – och träffade live och på dejtingsajter sprang från en till en annan, men tillfredsställelsen var maximal fysisk. Julia tog mig under en belägring: hon bad om att förlåta, satt vid ingången hela natten och jag stängde av telefonen, ignorerade samtalen. Sex månader senare insåg jag fortfarande att jag inte kunde vägra det. Jag gav upp och bestämde mig för att prova allt igen. Förbjudet henne bara att använda nätverken. Sa: Jag får se – allt! Jag tror att det närmar sig ett bröllop.