Okcategoryrad

Vad säger födelsemånaden om ditt intima liv?

Innehåll

Vi får reda på i vilka månader föds mer bestämda och heta, och i vilka tvärtom, mjuka och ömma. Namnge din födelsemånad så berättar vi om dina sexpreferenser.

Januari

Född i årets kallaste månad är dessa partner alltid redo att experimentera i sängen. De är ihållande och excentriska. Det hade aldrig trott! Men förvänta dig inte att de är våldsamma om du knappt känner varandra..

Februari

Äventyrare föds denna månad. Det finns mycket passion i dem och du bör också göra ditt bästa. Prova det, och kanske kommer du att kunna binda. De är eldiga men känslomässigt avlägsna. Men lojalitet mot nära och kära hjälper dem att bygga ett framgångsrikt intimt liv..

Född i mars älskar att spendera tid i sängen. Sex är väldigt sensuellt. De ger sin partner allt de har och tack vare detta stiger de ofta till nya andliga höjder. De är otroliga älskare som är villiga att anstränga sig mycket för att tillfredsställa dig och ta dig till en annan nivå av intimitet..

April

Människor är oberoende, men när de brinner för någon, ger de all sin styrka. Människor är heta, påtagliga och mycket passionerade. Deras passion är enorm, men ofta blir de trötta på människor. Det är svårt att intressera dem länge, men de är otroligt passionerade och romantiska..

De föredrar bekvämt, sensuellt och skonsamt sex. De älskar själva processen. De vill älska på satinlakan i ett fantastiskt dekorerat sovrum och är väldigt kräsna på sina slipsar. Sådana människor är mycket kräsena när de väljer en partner..

De som är födda i juni vill prova alla positioner eftersom de vill veta om allt. De är inte lika passionerade som de som är födda i februari, men de är också ganska ljusa. Om du vill prata med någon om ”smutsiga” erbjudanden så är det de du behöver.

De har en djup känslomässig komponent. De måste känna sig trygga med sin partner. Och om de redan har gått med på att ha sex, kommer de att göra allt för att behaga partnern..

Augusti

De kan vara extremt själviska och extremt generösa. De vill ha en bekräftelse på att partnern är bra med dem. De hatar att få veta vad de ska göra i sängen, deras ego lider av det..

September

Passionerad, men alltid kontroll över sina känslor. Därför, när det gäller sex, måste partnern arbeta hårt för att få dem att slappna av och uppnå en stor orgasm. De rusar inte omedelbart till sex, men om de har känslor kommer de inte att göra någonting..

Oktober

De gillar att måla en romantisk, passionerad bild och berätta för sin partner hur allt kommer att hända och hur de kommer att känna sig samtidigt. Oktoberföretagen föredrar att röra sig långsamt. Eftersom de är för romantik. Oktoberfödslar kanske saknar passion, men de kompenserar det med romantisk uppvaktning..

November

Den perfekta utföringsformen av det som kallas ”passionerad sex.” De måste bara ha sin partner och kräva detsamma från honom. De är ägarna. Försöker prova allt.

December

Mycket kreativt i sängen. De älskar att uppfinna historier och leka med en partner. Ibland kan det vara svårt att ansluta till dem känslomässigt, men något sex med dem är ett nöje..

Läs mer om egenskaperna hos stjärntecknet för cancer i nästa artikel..

Relaterade material

 • Hur du accepterar din kropp och börjar utstråla sexualitet
 • Flickan vägrade sex i ett år – och det var vad hon fick reda på
 • Forskare har räknat ut vad de ska säga under sex
 • kärlek
 • sex
 • Horoskop

Kommentarer

 • Topp
 • Alla kommentarer
 • om projektet
 • Kontakter
 • Reklam
 • Mediakit
 • Villkor
 • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringsbevis EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):